El-cyklar på Tavleliden

Avslutat

 

Det var inte bara buss-testresenärerna som startade sitt nya hållbara pendlande på måndagen den 8 novembe 2010, även ett gäng el-cyklister gav sig ut på vägarna. I detta fall cykelvägarna där de flög fram till arbetet på en fin, grön, skön cykel. De el-cyklade sig fram och tillbaka till arbetet från 10 november 2010 till den 1 maj 2011. Cyklarna var givetvis utrustade med dubbdäck för att de säkert skulle ta sig fram. 

 

15 stycken pendlare från Tavleliden som fick erbjudandet om att ta sig till jobbet på el-cykel istället för i bil. Syftet med aktiviteten var att minska bilköerna i samband med ombyggnationen av Kolbäcksvägen samt inspirera andra till att prova på att el-cykla.

Senaste nytt

 

Avslutningsmöte för el-cyklisterna

, El-cyklar på Tavleliden

elcyklisterna

Måndag 16 maj hölls ett avslutningsmöte för de 15 el-cyklisterna från Tavleliden som varit våra testresenärer som cyklat till och från jobbet sedan den 8 november. Med på mötet fanns trafikverkets informatör och företagscykel som levererat el-cyklarna. Vid mötet presenterades en del av resultatet från enkäterna som de fyllt i under testperioden.

Läs mer

 

Många mil från Tavlelidens el-cyklister

, El-cyklar på Tavleliden

MM-elcyklist

15 personer som bor på Tavleliden och fick i november låna el- cyklar för att på ett smidigare sätt ta sig till jobbet utan att behöva sitta i bilköerna efter Kolbäcksvägen. De verkar verikligen trivs med sina nya färdmedel. Vid avstämningen vecka 11 hade de tillsammans cyklat 5823 mil vilket har tagit dem 1 och ½ varv runt jorden. fantastiskt bra cyklat!!!

Läs mer

 
  • MM Elcyklist
  • El-cylkisterna från Tavleliden
 
  • Infoblad till boende
  • Presentation startmöte