Cykelkampen

Avslutat

 

I år deltar Umeå för första gången i Cykelkampen! Det är en tävling mellan Europeiska städer som kommer att pågå under hela maj månad år 2014. Tävlingen lanserades för första gången år 2012 av Bologna i Italien, men det här blir första året som fyra svenska städer kommer att vara med i utmaningen.

 

Cykelkampen går helt enkelt ut på att den stad som cyklar flest mil vinner! 

Senaste nytt

 

Uppmuntran till cykelkämpar

, Cykelkampen

Uppmuntran

Tillsammans cyklade vi längst i Sverige! Totalt till en hedrande sjätteplats i hela European Cycling Challenge, eller Cykelkampen som vi kallade den här i Umeå. Cyklisterna som tog oss till förstaplatsen gav vi chansen till ett ännu grönare liv genom uppmuntran för deras insats.

Läs mer

 

Umeå svensk vinnare i Cykelkampen

, Cykelkampen

Prisutdelning

För Umeåcyklisternas stora engagemang i Cykelkampen fick Umeå priset som svensk vinnare av den europeiska tävlingen. Under fredagen överlämnade Klas Elm, ordförande i branschorganisationen Svensk Cykling priset till staden.

Läs mer

 

Cykelkampen avslutad

, Cykelkampen

140602

Nu är den årliga Europatävlingen som vi valt att kalla cykelkampen avslutad och resultatet står klart. Under hela maj månad har cyklister från 32 olika städer registrerat sina cykelsträckor och bland de lag som hamnade i toppen finns Umeå.

Läs mer

 

1000 medlemmar i Umeålaget

, Cykelkampen

140513

Den första maj startade Cykelkampen – utmaningen där Umeå och 31 andra Europeiska städer tävlar om vilken stad som kan cykla längst. Snart har halva tävlingstiden passerat, men ännu är det inte försent att ansluta sig till laget. Umeå har klättrat stadigt i tävlingen och ligger i dagsläget på sjätte plats med över 1000 medlemmar.

Läs mer

 

Cykelkampen är igång

, Cykelkampen

Logga

Den 1/5 satte cykelkampen igång, utmaningen där Umeå tävlar mot 31 andra städer i Europa om vem som kan cykla mest under maj månad. I skrivande stund är 780 personer med i laget och Umeå ligger på nionde plats.

Läs mer

 

Kan Umeå cykla längst i Europa?

, Cykelkampen

Webbild 1

Cykelkampen går ut på att den stad som cyklar flest mil vinner. Ju fler Umeåbor som är med, desto större chans har vi att vinna. Alla kan delta, unga som gamla. Anmäl dig redan i dag - och hjälp Umeå att slå 31 andra europeiska städer.

Läs mer

 
  • Promotion bild
  • Promotion bild
  • Logotyp
  • 140513
  • 140602